Om Clmetalworks

Vi, i CLMetalworks, er nogen mennesker, som er stolte af at kunne sige, at vi elsker vores arbejde. Derfor går vi også efter at blive en topproducent, som kun accepterer det bedste for vores kunder. 

Hvem er vi?

CLMetalworks blev stiftet i år 2020 af Claus Lang og Lucas Lang. Man kan roligt kalde det en familievirksomhed. Men det bærer skam også gode ting med sig. Vi elsker bl.a. at nørde i ting og finde skæve vinkler på det for så at føre ideen ud i verden.

En kvalitet der gør CLMetalworks til et handlekraftigt og stærkt firma, som elsker at spare med kunder og andre producenter for at få det bedste produkt ud i verden.

Menneskene som arbejder med os er top professionelle, hvilket betyder at de emner der sendes ud af produktionen, kun er det bedste.

Det at udvikle og gøre det bedre hver gang er noget, som vi går op i. Vi mener, at udviklingen fremmer produktionen – både for mennesket som arbejder med os, da han/hun måske slipper for at bære de ekstra 10 kg., men også for kunden som forhåbentlig får et godt samarbejde med os, da tingene kører på skinner.

Vi mener at et godt samarbejde hele vejen rundt, er vejen til, at vi som mennesker også kan gå tilfredse hjem og være klar med frisk energi næste dag. 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du høre nærmere om vores services er du velkommen til at kontakte os.

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.