Svejs

Svejsning

Hos CL Metalworks tilbyder vi flere løsninger inden for professionel svejsning. 

Vi tilbyder både MIG-svejsning og TIG-svejsning. Her er det ikke maskinen, men vores kompetente medarbejder, som er fantastiske, til det de gør. De sørger nemlig for, at jeres svejsninger står knivskarpt og er lige efter bogen.

Der er ikke noget bedre end en svejsning, der sidder lige i skabet. Det giver både et flot udsende, men også et produkt der holder. Vi elsker håndværket i svejsninger og vi leverer ikke noget til vores kunder, vi ikke selv er tilfreds med. Derfor kan vores kunder altid være trygge med det de modtager.

Få et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder, at de kan komme hurtig over start. Derfor har vi en politik, hvor vi giver dig et tilbud indenfor 48 timer. Vi ved nemlig selv, hvordan det er at vente på emner eller stumper, man skulle have brugt i går.

Vi har stor erfaring i hurtig omstilling, da vi har en del kunder indenfor byggebranchen, som bevæger sig i en hastighed, der kan være svær at følge med i engang imellem.

Har du brug for et godt tilbud, så kontakt os gerne. Vi sørger for et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud. Vi giver jer også gerne rådgivning og vejledning, hvis I behøver sparring i forbindelse med svejsning. 

MIG- OG TIG-SVEJSNING

Vi har mulighed for både MIG/MAG-svejsning og TIG-svejsning. MIG/MAG-svejsning benyttes i forbindelse med svejsning af materialer, der som udgangspunkt ikke er lette at svejse, da denne svejsning kan udføres i alle typer vinkler og stillinger.

Ved denne type svejsning benytter vi os altid af trådtilsætning, hvor tråden smeltes ned i metallet. MIG-svejsning har samtidig den fordel, at det heller ikke kræver den store efterbearbejdning.

Vores medarbejdere er yderst kompetente og erfarne i MIG/MAG-svejsning, så vores kunder altid er garanteret et godt resultat.

Til svejsning af tyndt aluminium eller rustfrit stål benytter vi os af TIG-svejsning, hvilket altid giver det bedste resultat ved svejsning af disse metaller. TIG-svejsning henvender sig især til svejsninger, som er tydelige eller som kræver stor præcision.

I industrier hvor der stilles høje krav til svejsningen, er TIG-svejsning optimal. Vores medarbejdere har stor erfaring med TIG-svejsning, så vi kan levere det bedst mulige resultat.

Komplimenterer alle de andre afdelinger.

Vi er super glade for at kunne hjælpe med det hele, så i ikke skal lede efter flere forskellige leverandører. Vi kan både laserskære, klippe, bukke, fræse og, som du kan se her på siden, svejse det hele sammen. Derfor kan vi tilbyde en a-z levering for at gøre det hele lidt nemmere og billigere.

Det vi kan gøre for dig:

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for jer, er du velkommen til at kontakte os. Så rådgiver og hjælper vi jer gerne med at finde frem til den rigtige løsning. Vores medarbejdere står altid klar med en hjælpende hånd.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne, hvis I ønsker et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på svejsning. I en fælles dialog finder vi sammen den rette løsning for jer. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 48 timer.


  Det siger vores kunder

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Facebook

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Facebook

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Facebook